Reflekterar din verklighet vem du är? Nej? Flytta då!

Alldeles för många människor sitter fast, eller tror att de sitter fast, så de sitter fast. Det är verkligen hemskt att se, samtidigt är det roligt. En sorts svartkomik, 99 % av den mänskliga rasen har byggt sina egna fängelser som de sitter fast i, och de är själva väktarna som håller nyckeln, ändå klagar dem. Hela tiden, dag in, dag ut. Det finns alltid något att klaga på, har du märkt? Och jag förstår, om man låter rädsla stoppa en från att leva sitt liv som man vill, från att ta reda på vem man är, från att gå in i sig själv och öppna sitt hjärta. Ja då är det klart som fan att man klagar. Det hade jag med gjort.

Ta dig ur nu, det finns ingen bättre tid

Vad det än är som du tror stoppar dig, inse att det är en illusion, det är bara rök. Det finns inte. Du lurar dig själv att tro att det finns ett hinder men inte med flyttbolagetstockholm -> grym flyttfirma. Hinder finns bara i dina tankar, du har byggt upp en låtsas värld som du lever i. Ingenting stoppar dig från att leva fullt ut, varje sekund, varje minut, varje timma, varje dag, varje vecka, varje år, varje liv. Det är ditt att avnjuta, inget annat. Det finns inget du måste göra annat än att hedra just den här stunden. Det finns inget att överkomma, förstår du? Det är hokus pokus.

Det kanske är dags att byta stad, till att börja med

Efter att du läst färdigt den här artikeln, gör ett litet experiment. Ring upp en flyttfirma, och boka in en flytt. Till en annan stad. Lös resten sedan. Välj en stad du vart intresserad av att bo i och boka en flytt dit. Utan att veta något alls. När du letar flyttfirma är det enklast att hitta en på Google, du skriver in flyttfirma + ort, eller bara flyttfirma. Du kommer få massor av resultat, välj bara en flyttfirma som verkar reko. Sedan gör du det du skall. Du måste göra något nu, det är dags för dig. Om du inte kan göra det inom dig, gör något utom dig. Det kommer att ha en effekt och om du har tur kommer du få livsgnistan tillbaka. Lycka till.